Αχτσιόγλου για Κασσελάκη: “Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα, είναι ανέτοιμος”

Νέα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε η Έφη Αχτσιογλου, χαρακτηρίζοντας τον «ανέτοιμο».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Έφη Αχτσιόγλου σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη περί «κρατιδίου της Τουρκίας στην Κύπρο», οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έκανε γλωσσικό ολίσθημα ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ανέτοιμος, παρά το γεγονός ότι ανακάλεσε», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου και πρόσθεσε ότι το ζητούμενο είναι να μιλά για τη δική της υποψηφιότητα και όχι να σχολιάζει μόνο τον αντίπαλό της.

«Όσες φορές έχω ζητήσει διάλογο, δεν γίνεται διάλογος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έφη Αχτσιόγλου και πέρασε και στην αντεπίθεση όσον αφορά τους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη εντός του ΣΥΡΙΖΑ, που πρόερχονται από το «στρατόπεδο» του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο διαχώρισε τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από τις επιθέσεις.

«Η αξιοπιστία ήταν το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε η κ. Αχτσιόγλου. «Έχουμε συνυπάρξει με όλους, αρκεί να υπάρχει ο σεβασμός. Λέμε όχι στις ανθρωποφαγικές επιθέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά και άφησε ανοιχτό το παράθυρο για διαγραφές, αν χρειαστεί.

«Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα της παράταξης. Έχω μια διαδρομή. Η εμπειρία είναι μία εγγύηση», διαμήνυσε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπογράμμισε ότι έχει συνυπάρξει με στελέχη που σήμερα της ασκούν κριτική.

Προϋποθέσεις όπως ανέφερε «το πολιτικό πλαίσιο το οποίο εγώ το έχω εκφράσει εν συνόλω» και «να μην υπάρχουν προσωπικές επιθέσεις που δημιουργούν ρήξη». Σχετικά με το αν θα χρειαστεί να κάνει διαγραφές, επισήμανε ότι «η αυστηρή τήρηση των κανόνων είναι κορυφαία παράμετρος».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*