73χρονος παραβίασε τον μισό ΚΟΚ: Σε μία ώρα και 25 λεπτά παραβίασε 17 κόκκινα φανάρια

Γνωστός επιχειρηματίας που διατηρεί νυχτερινά κέντρα σε Αθήνα και Μύκονο είναι ο 73χρονος που συνελήφθη μετά από μια τρελή με το αυτοκίνητό του παραβιάζοντας τον μισό κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Το 2005 απασχόλησε τις Αρχές όταν έγινε έφοδος της αστυνομίας για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το 2012 σημειώθηκε δολοφονική επίθεση εναντίον του. Τα τελευταία χρόνια η διαχείριση των νυχτερινών κέντρων πέρασε στον γιο του, ενώ η κόρη του διαπρέπει στο χώρο του μόντελινγκ.

Σε μία ώρα και 25 λεπτά ο 73χρονος από το κέντρο της Αθήνας μέχρι την Παλλήνη παραβίασε 17 κόκκινα φανάρια. Του αφαιρέθηκε το δίπλωμα για περισσότερα από 3 χρόνια και το επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 12.560

Από το Κολωνάκι στην Παλλήνη

Ο 73χρονος συνελήφθη και σε βάρος του επιβλήθηκαν μια σειρά από πρόστιμα για όλα όσα έκανε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Όπως περιγράφουν οι αστυνομικοί που πήραν μέρος στην καταδίωξη, ο 73χρονος αρχικά εντοπίστηκε στις 06:20 το πρωί να κινείται αντίθετα στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ακαδημίας στην Αθήνα. Ο οδηγός αφού μπήκε από το Κολωνάκι και τους Αμπελόκηπους, κατευθύνθηκε στη Λεωφόρο Μεσογείων, έφτασε στην Αττική Οδό και κατέληξε στην Παλλήνη, όπου και ακινητοποιήθηκε με ασφάλεια στις 7:45 προχθές το πρωί στη συμβολή των οδών Αγίας Ιουλιανής και Ιδομενέως.

Βαριές ποινές και πρόστιμα

Οι αστυνομικοί αρχίζουν να σημειώνουν τις παραβάσεις και να κόβουν πρόστιμα, 17 για τα κόκκινα φανάρια που παραβίασε, 2 για οδήγηση ανάποδα σε μονόδρομο, μία για παραβίαση της διπλής διαχωριστικής λωρίδας, ενώ το αλκοτέστ που του έγινε, έδειξε πως ήταν μεθυσμένος.

Του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για περισσότερα από τρία χρόνια (1.160 ημέρες συνολικά), του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 400 ημέρες, όπως και οι πινακίδες κυκλοφορίας και το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

Ο 73χρονος επιχειρηματίας που ζήτησε από την πρώτη στιγμή δικηγόρο για να τον εκπροσωπήσει, καλείται να εξηγήσει στη δικαιοσύνη τα όσα έκανε, που λίγο έλειψε να στοιχίσουν ανθρώπινες ζωές.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*