21 αλμυρές συνταγές με ό,τι περίσσεψε από το τραπέζι του Πάσχα

Τα αυγά, το αρνί και το κατσίκι, ακόμα και η μαρουλοσαλάτα που περίσσεψε από το γιορτινό τραπέζι δεν πάνε χαμένα, αλλά αξιοποιούνται με νόστιμους και ευφάνταστους τρόπους

Το τραπέζι της μεγάλης γιορτής είναι πλούσιο και έχει μια δόση υπερβολής, με αποτέλεσμα πολλές φορές αρκετή ποσότητα φαγητού να περισσεύει. Επειδή όμως δεν μας αρέσει να το πετάμε, με λίγη φαντασία μετατρέπουμε ό,τι μένει από το πασχαλινό γεύμα σε καινούργια, νόστιμα φαγητά και μεζέδες.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*