Στάμκος: Με σωστό σχεδιασμό, πολλή δουλειά και έργα στην ώρα τους αλλάζουμε την πόλη των Γιαννιτσών

stamkos
Με σωστό σχεδιασμό και πολλή δουλειά αλλάζουμε την πόλη των Γιαννιτσών, καθιστώντας την σε έναν όμορφο, ελκυστικό τόπο για κατοίκους και επισκέπτες.
Ξεκινάμε την πρώτη από τις τρείς φάσεις υπογειοποίησης των καλωδίων μεταφοράς ρεύματος μέσης και χαμηλής τάσης, έργο προϋπολογισμού 1.488.000,00 χρηματοδοτούμενο από το Δήμο μας και τον ΔΕΔΔΗΕ, που προηγείται της ευρύτερης ανάπλασης του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου- Open Mall.
Οι εργασίες της πρώτης υπογειοποίησης θα ξεκινήσουν από τις οδούς Ελ. Βενιζέλου, Απ. Λουκά, Πλαστήρα, Δημάρχου Στάμκου, Κουγιουμτζίδη, Ζαμίδη, Μπάφρας, Δ&Μ Παπαδοπούλου και σε όλο το μήκος της Σβορώνου.
Θέλω να ευχαριστήσω τον ΔΕΔΔΗΕ για την αγαστή συνεργασία με στόχο τη σωστή προτεραιοποίηση των εργασιών και την ελάχιστη δυνατή όχληση όσων μένουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή.
Ταυτόχρονα ξεκινάει η μεγάλη ανάπλαση του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου-Open Mall, που είναι στο στάδιο υπογραφής σύμβασης και η μεγάλη ανάπλαση της οδού Στράντζης που σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η διαδικασία δημοπράτησής της.
Εκσυγχρονίζουμε και αναβαθμίζουμε την εικόνα των Γιαννιτσών και ολόκληρου του δήμου Πέλλας με έργα που γίνονται με προτεραιότητα και στην ώρα τους!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*