Τσανακλίδου: «Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο απ΄ την δράκα απατεώνων που μας κυβερνά»

tsanaklidou_tania

Η Τάνια Τσανακλίδου εξαπολύει, με ανάρτηση της στο Facebook, πυρά κατά της κυβέρνησης, αναφορικά με το ζήτημα της στήριξης του πολιτισμού που έχει πληγεί οικονομικά με τα μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού.

Θεωρεί πως η κυβέρνηση έχει επιδείξει αδιαφορία της για το ζήτημα της υποστήριξης των καλλιτεχνών, μουσικών και των ανθρώπων του πολιτισμού, υποστηρίζοντας, μάλιστα «Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο απ΄ την δράκα απατεώνων που μας κυβερνά».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Τάνιας Τσανακλιδου:

«Με τις εκάστοτε εξουσίες ποτέ δεν τα πήγα καλά και πάντοτε κρατούσα αποστάσεις, γι αυτό και δεν θα μπω στη λογική να παρακαλέσω για βοηθήματα και ελεημοσύνες.

Ενα σύγχρονο, δημοκρατικό κράτος οφείλει να μεριμνά για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του κάθε φορά που κινδυνεύει η ζωή μας και η επιβίωση μας, όταν, μάλιστα, το ίδιο το κράτος αναστέλλει όλες τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες.

Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο απ΄την δράκα απατεώνων που μας κυβερνά. Να ξέρουν όμως ότι τους περιμένουμε στην κάλπη κι εκεί θα καταλάβουν μια για πάντα το πως αντιλαμβανόμαστε την ατομική και συλλογική ευθύνη.

Οψόμεθα, κύριοι».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*