Απολιτίκ προτάσεις στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ – Η κυβέρνηση έγινε λίγο παραπάνω (από το επιτρεπόµενο) «Ποτάµι»

H Ν.∆. έχει υποστεί µια τεράστια ζηµιά, εξαιτίας κυρίως κάποιων απολιτίκ προτάσεων που έχουν υιοθετηθεί από τον αρχηγό Κυριάκο

∆εν θα δυσκολευτώ, αν και γνωρίζω ότι θα επιφέρω µια σχετική στεναχώρια στον πρόεδρο Μητσοτάκη, να πω ότι βλέποντας τα ονόµατα των υποψήφιων ευρωβουλευτών που ανακοινώθηκαν χθες νόµιζα ότι µας έκαναν φάρσα από το Μαξίµου.

Εκτός κι αν έχει διαφορετική άποψη ο πρωθυπουργός και θεωρεί ότι µε τον Σέρµπο θα ξεκινήσουν να συνωστίζονται οι απανταχού της γης (µε δεδοµένη και την επιστολική ψήφο) Νεοδηµοκράτες για να τον ψηφίσουν. Κακά τα ψέµατα, η Ν.∆. έχει υποστεί µια τεράστια ζηµιά, εξαιτίας κυρίως κάποιων απολιτίκ προτάσεων που έχουν υιοθετηθεί από τον αρχηγό Κυριάκο.

Το βασικό πρόβληµα που καλείται να διαχειριστεί η κυβέρνηση στην παρούσα φάση είναι ότι έγινε λίγο παραπάνω (από το επιτρεπόµενο) «Ποτάµι». Και µπορεί να αρέσει σε κάποιους, ενδεχοµένως και σε κάποιες, το concept του Θεοδωράκη, ωστόσο παραβλέπουν ότι αυτό δεν ταιριάζει µε τη συντηρητική παράταξη της χώρας.

* Δημοσιεύθηκε στα Παραπολιτικά στις 23/3

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*